Asigurări de Viaţă

Asigurări de Viaţă

Calculăm noi pentru tine!

Cere o ofertă!

Asigurări de Viaţă

Asigurarea de viaţă oferă protecţie în caz de accident, invaliditate sau deces, fiind în plus şi un instrument facil de economisire a banilor.

Asigurarea clasică de viaţă intră în vigoare în cazul în care intervine incapacitatea de muncă, invaliditatea permanentă sau decesul persoanei asigurate. În cazul în care persoana asigurată este în viaţă la terminarea contractului, aceasta va primi suma asigurată sub formă de rate lunare sau integral.

Pierderea capacităţii de muncă a persoanei asigurate în urma unui accident va atrage după sine scutirea acesteia de la plata primelor de asigurare până la expirarea contractului.

Dacă în urma unui accident persoana asigurată rămâne cu o invaliditate permanentă, atunci societatea care a încheiat poliţa va plăti suma asigurată pentru acest risc.

Pe lângă cele trei categorii de bază ale unei asigurări de viaţă, mai pot fi adăugate şi altele cu ajutorul clauzelor, care vă oferă posibilitatea de a beneficia de o poliţă de asigurare adaptată nevoilor personale.

Vrei să te sunam noi?

Te sunăm in maximum 30 de minute să te ajutăm să afli care sunt cele mai bune preţuri pentru Asigurări şi vei alege poliţa pe care o doresti...