Asigurarea de Sănătate

Asigurarea de Sănătate

Calculăm noi pentru tine!

Cere o ofertă!

Asigurarea de Sănătate

Asigurarea de sănătate privată vă protejează prin acoperirea costurilor pentru serviciile de calitate oferite de sistemul privat de sănătate, sistem de care vă puteţi bucura de costuri mai mici decât în mod normal.

În principiu, o asigurare privată de sănătate poate veni în ajutorul pacienţilor prin compensarea costurilor intervenţiilor costisitoare care depăşesc suma decontată de sistemul public de asigurări sociale, sau prin decontarea integrală a intervenţiilor ce nu sunt incluse în sistemul public de asigurări.

În plus, o asigurare de sănătate privată va acoperi costurile de spitalizare oriunde în lume, indiferent dacă este vorba de un spital de stat sau unul privat.

Care este cadrul legal?

În România, sistemul privat de asigurări de sănătate funcţionează complet separat de cel public, însă acest lucru s-ar putea schimba în urma reformei din sănătate ce se pregăteşte să intre în vigoare.

Câte tipuri de asigurări de sănătate există şi ce acoperă acestea?

Asigurările de sănătate sunt de două feluri, complementare şi suplimentare. Prima variantă acoperă costurile care depăşesc sumele decontate de sistemul public de asigurări de sănătate, iar cea de-a doua se adresează acelor tratamente sau intervenţii care nu sunt incluse în sistemul public de asigurări de sănătate.

Vrei să te sunam noi?

Te sunăm in maximum 30 de minute să te ajutăm să afli care sunt cele mai bune preţuri pentru Asigurări şi vei alege poliţa pe care o doresti...