Asigurări de Locuinţă

Asigurări de Locuinţă

Calculăm noi pentru tine!

Cere o ofertă!

Asigurări de Locuinţă

Pe lângă poliţa obligatorie de asigurare a locuinţei, care se activează doar în cazul unor catastrofe naturale, situaţie în care se acoperă daune de cel mult 20.000 de euro, asigurarea facultativă vă garantează aceleaşi condiţii de confort de dinaintea producerii evenimentelor.

Riscurile acoperite de poliţa facultativă de asigurare

Orice asigurare de locuinţă conţine trei părţi: asigurarea clădirii, asigurarea bunurilor şi asigurarea pentru daune produse terţilor.

Poliţa de asigurare poate fi activată în cazul daunelor produse de dezastrele naturale ca inundaţia, cutremurul, trăsnetul, incendiul sau alunecările de teren, dar şi în cazul daunelor produse de apă provenită din conducte, apă provenită de la vecini, vandalism sau revoltă.

Asigurarea bunurilor este valabilă în aceleaşi condiţii ca şi cea de locuinţă, cu menţiunea că pe lista ei mai este adăugat şi furtul. Obiectele asigurate pot fi bunurile personale, de la televizoare şi echipamente IT până la centrale termice şi mobilier.

Vrei să te sunam noi?

Te sunăm in maximum 30 de minute să te ajutăm să afli care sunt cele mai bune preţuri pentru Asigurări şi vei alege poliţa pe care o doresti...