Garanţii Financiare

Asigurări de Garanţii

Calculăm noi pentru tine!

Cere o ofertă!

Asigurări de Garanţii

Bid Bond

Garanţia de participare la licitaţii se adresează constructorilor care vor să participe la o licitaţie de atribuire a unui contract de achiziţie publică, fără a fi nevoie de blocarea în bancă a unei sume de bani.

Organizatorul va solicita garanţia de participare la licitaţie pentru a se proteja în faţa unui comportament neadecvat al participantului sau chiar retragerea acestuia în timpul procedurilor de atribuire a contractului de achiziţie publică.

Performance Bond

Garanţia de execuţie va proteja organizatorul de neîndeplinirea sau îndeplinirea parţială a clauzelor contractuale asumate de executant, dar şi recuperarea de către acesta din urmă a sumelor investite pe timpul derulării contractului.

Maintenance Bond

Garanţia de bună execuţie intră în vigoare după finalizarea lucrărilor, în perioada de notificare a defectelor, asigurând organizatorul de remedierea tuturor defectelor şi de respectarea clauzelor contractuale care fac referire la acestă perioadă.

Vrei să te sunam noi?

Te sunăm in maximum 30 de minute să te ajutăm să afli care sunt cele mai bune preţuri pentru Asigurări şi vei alege poliţa pe care o doresti...