Asigurări de Călătorie

Asigurare de Călătorie

Calculăm noi pentru tine!

Cere o ofertă!

Introducere

Călătoria într-un alt stat presupune cunoaşterea unor măsuri de prevenţie. Una dintre acestea ar fi asigurarea medicală, care se activează în cazul în care beneficiarul necesită îngrijiri medicale specializate. Accesul in sistemul public de sănătate al unui stat străin şi acoperirea costurilor presupuse de tratamentele şi îngrijirile medicale poate fi asigurat doar prin încheierea unei asigurări medicale de călătorie.

Asigurarea de călătorie se încheie extrem de uşor, având avantajul completării online a celor necesare. Siguria.ro stă la dispoziţia dvs. cu formularul online care îţi încheie asigurarea în câteva minute. Ori de câte ori veţi reveni pe Siguria.ro pentru completarea acestui formular, sistemul nostru va ţine minte şi asigurarea se va încheia şi mai repede.

Preţul unei asigurări de călătorie diferă în funcţie de numărul de zile pe care le soliciţi şi de plafonul cerut pentru acoperirea costurilor. Preţul este unul modic pentru o perioadă de vacanţă şi acoperă daune până în 30.000 euro.

Vrei să te sunam noi?

Te sunăm in maximum 30 de minute să te ajutăm să afli care sunt cele mai bune preţuri pentru Asigurări şi vei alege poliţa pe care o doresti...